ER IS REEDS 8.000 EURO OVERGEMAAKT AAN SVSI. DE BOUW VAN DE WATERPOMP KAN BEGINNEN! WIE HELPT MEE
DE OVERIGE 2.500 EURO BIJ ELKAAR TE KRIJGEN ZODAT HET HELE DORP VAN TILU VAN WATER VOORZIEN KAN\
WORDEN? 

DEZE WEBSITE GAAT PER HALF JUNI 2019 OFF LINE. BEKIJK ONZE NIEUWE WEBSITE OP: 

WWW.NEPALBENEFIETAALSMEER.NL

BOEK NU EEN CULTURELE / SPIRITUELE REIS NAAR NEPAL

 Sapana Holiday Tours and Travel

i.s.m.

Sunita Reizen

en

Nepal Benefiet Aalsmeer


Culturele / spirituele 20 daagse reis incl. Mindfulness meditatie en yoga retraite


17 februari t/m 8 maart 2018


Totaal pakket naar eigen keuze samen te stellen

(gegarandeerd vertrek)


Prijs: 1599 euro (excl. vlucht)


Met of zonder Mindfulness pakket te boeken
Een zeer inspirerende reis die je brengt op veel culturele en spirituele plekken die Nepal rijk is. Je krijgt gedurende de gehele reis een Engels sprekende privé chauffeur en een gids van Sapana Holiday Tours and Travel. Maak binnen dit complete pakket zelf de keuze of je wilt deelnemen aan korte wandel trekkingen of dat je per auto door de adembenemende bergen vervoerd wilt worden om te genieten van de prachtige uitzichten op de Himalaya's. Het mindfulness meditatie en yoga programma vindt plaats op een mystieke accomodatie die in Sapana village lodge gebouwd is. .
Nepal biedt nog veel andere mogelijkheden. Je kunt ook genieten van trekkingen door de heuvels (Chepang hills) of rondom Nagargot en Dulikhel, je kunt de jungle bezoeken en de wilde dieren spotten te voet, op de olifant of in een kano.  Je wordt rondgeleid in heilige plaatsen om de vele tempels te bezichtingen die Nepal rijk is. Ervaar ook de vriendelijkheid en gastvrijheid van de Nepalese bevolking.

Lees het complete Mindfulness programma hieronder!
Het dagprogramma van deze hele reis zie je hiernaast.

Het uitgebreide dagprogramma van deze 20 daagse reis, kan je binnenkort bekijken op de stite van Sunita reizen te Hoorn, waar je deze reis ook kunt boeken. Je kunt in overleg met Sunita ook een alternatief pakket samenstellen; er is veel mogelijk.  

Vragen over het mindfulness programma kan je stellen aan Joke van der Zwaan, info@wingsandfootprints.nl Tel 6-23861976

Info over het boeken en het dagprogramma van de gehele reis kan je krijgen bij Sunita reizen, info@sunita.nl, tel.  0229-268777


Over Sapana village lodge en de projecten: svsi.org / Over projecten van Nepal Benefiet Aalsmeer, zie deze site.

Meer info over het mindfulness programma in het engels http://www.sapanalodge.com/mindfulness-retreat/

Meer over mindfulness: www.wingsandfootprints.nl

Like de FACEBOOKPAGINA: https://www.facebook.com/nepalbenefietaalsmeer/?fref=ts Als je op de hoogte wilt blijven van de projecten die Nepal benefiet Aalsmeer ondersteunt.


Zie hieronder het dagprogramma van het mindfulness meditatie/yoga gedeelte van deze reis

NEPAL BENEFIET AALSMEER EN MINDFULNESS HOLIDAY IN NEPAL FEBRUARY 2018
Sapana Village Lodge heeft een meditatieruimte buiten met een fantastisch uitzicht op de rivier

5 ochtenden Mindfulness / meditatie / yoga / 1 middagexcursie naar religieus dorp / 1/2 uur Ayurvedische massage / inzicht in Hindoeïstische en Boeddhistische cultuur

6 dagen en nachten in Sapana Village lodge in Chitwan national park

Fantastische yoga/meditatie locatie Sapana village lodge met uitzicht op de rivier. Af en toe een olifant voorbij zien komen en luisteren naar de typische jungle geluiden is al meditatie op zich!

 

NEPAL HEEFT EEN RIJKE SPIRITUELE CULTUUR EN IS EEN PRACHTIG LAND

Wil je jezelf een mooie en relaxte vakantie geven, vrije tijd zonder agenda en to-do lijstjes? Wil je geinspireerd worden door beoefenen van mindfulness meditatie en yoga en iets leren over de Boeddhisische en Hindoeistische cultuur in een fantastische mooie omgeving waar de spirituele energie al volop aanwezig is en waarmee je gelijkertijd Nepal kan steunen?


DAN IS DIT MISSCHIEN DE GELEGENHEID VOOR JOU

Kosten voor dit deel van het programma: 670 euro obv 2 pers. kamers (een deel hiervan zal besteed worden aan de sociale projecten van SVSI) Indien je het totale 20 daagse programma boekt, is deze prijs daar al bij inbegrepen. 


21 febr: Ontvangst in Sapana village lodge. 's Avonds kennismaking en informatie over programma


22 t/m 26 FEBR: *

 • Elke ochtend voor het ontbijt: mindfulness programma begint met Pooja Ceremony door Barsha Puri. Ervaar zelf           hoe de Nepalezen hun dagen beginnen met deze ceremonie en leer meer over de Hindoeïstische cultuur.
 • Ontbijt
 • Na het ontbijt, educatie over mindfulness en beoefening van begeleide meditaties en bewust Mindful bewegen met       Joke van der Zwaan (zie haar persoonlijke verhaal op http://sapanalodge.com/joke-van-der-zwaan/ of                             www.wingsandfootprints.nl .
 • Einde van de ochtend vóór de lunch: ½ uur Nepalese yoga met traditionele mantra's, muziek en dans met Dhruba           Giri en Joke van der Zwaan


*24 febr: s'Middags excursie naar Devgath (spiritueel dorp)


De middagen in SVL:

 • Na de lunch is er mogelijkheid om diverse excursies boeken (niet inbegrepen) via Sapana Village Lodge of gewoon         heerlijk relaxen in dit prachtige hotel en omgeving. Zie: http://sapanalodge.com/excursions-nepal (Alleen op dag 8 is       de middag excursie inbegrepen bij het pakket).

Diners in SVL:

 • U kunt kiezen uit een groot aantal westerse of Nepalese maaltijden.

Avonden in SVL:

 • Voel je je vrij om te doen wat je wilt. Als er voldoende interesse is, kunnen we de dagen samen afsluiten met een             meditatie om daarna van een heerlijke nachtrust te genieten.

PS: Vergeet niet om een ​​afspraak te maken met de receptie voor een heerlijke Ayurvedische massage. Een half uur massage is inbegrepen in uw pakket.


27 FEBR: transport naar Kathmandu (of indien u voor de 20 daagse reis hebt geboekt naar Lumbini, de  geboortestestad van Boeddha, ofwel u kiest om eerst in Sapana village lodge te blijven voor de trekking naar Chepang hills. Zie het dagprogramma) 


Waarom boeken voor deze retraite?

 • Een inspirerend land, waar de juiste energie al aanwezig is door de rijke spirituele cultuur en de vriendelijke, open mind van de mensen
 • Een super hotel, waar je wordt bediend door zeer vriendelijk personeel en waar de sanitaire voorzieningen schoon en hygiënisch zijn.
 • Fantastische maaltijden. Er is een open keuken. Je kunt kiezen tussen westers eten of traditioneel Aziatisch eten
 • Hotel is gekozen tot beste in de streek. Er word zorgvuldig met personeel omgegaan.
 • Twee vliegen in 1 klap: Deze lodge is onderdeel van een ontwikkelingsproject. Een deel van de verdiensten van de lodge gaan naar een van de vele projecten die onder de naam Sapana Village Social Impact (zie www.svsi.org )worden gesteund. Zie ook de pagina op deze site: Nieuws projecten 2017. Zo is de lodge zelf een werkgelegenheidsproject waar jonge (soms kansarme) Nepalezen het hotelvak kunnen leren. De opbrengst van de mindfulness begeleider gaat eveneens voor een groot deel naar de ontwikkelingsprojecten van deze stichting.

Bekijk het filmpje hieronder waar Dhruba Giri, eigenaar van Sapana village lodge en oprichter van SVSI praat over zijn droom. Sapana betekent 'droom' 

Voor wie geschikt

Voor iedereen die graag de culturele en spirituele sfeer van Nepal wil ervaren. Je hoeft geen ervaring te hebben met meditatie of yoga. 


Begeleiding Mindfulness programma
Mijn naam is Joke van der Zwaan

Al 15 jaar organiseer ik in Aalsmeer benefietconcerten voor Nepal. Zie alle informatie hierover op deze site. De eerste keer dat ik in Nepal was (2003), was ik al direct verliefd op dit land, op de natuur, de bergen, de jungle en vooral de mensen, die zo vriendelijk, gastvrij en blij zijn, ondanks de grote armoede die er ook is. Het was eigenlijk vanzelfsprekend dat ik in Nederland iets zou gaan doen om een steentje bij te kunnen dragen om met name de kinderen in Nepal een betere toekomst te kunnen bieden. Door mijn liefde voor muziek resulteerde dat de afgelopen 15 jaar in organiseren van benefietconcerten. Na de aardbeving in april wilde ik meer doen. We helpen Nepal enorm door daar weer als toerist heen te gaan. Het is echt veilig genoeg en er zijn nog zoveel mooie plekken te bezoeken. Ik werk tevens als mindfulness trainer, en heb 6 jaar geleden mijn praktijk in Aalsmeer opgericht, Wings and Footprints. Zodoende heb ik het plan opgevat om in Nepal een mindfulness retreat te organiseren, samen met een Nepalese vriend, Dhruba Giri, die alle ontwikkelingsprojecten daar al jaren coordineert en eigenaar is van dat prachtige hotel met die mooie meditatie/yoga accommodatie aan de rivier. Ik kan mijn droom waarmaken door op zo'n fantastische plek mijn werk als mindfulness trainer te kunnen doen en door dit geheel vrijblijvend te doen, tegelijkertijd mijn steentje bijdragen aan een betere toekomst voor Nepalese kinderen. Zo snijdt het mes voor jou ook aan 2 kanten: je zult een heerlijke vakantie hebben en veel goede ervaringen opdoen, mede met behulp van de mindfulness en tegelijkertijd steun je daarmee Nepal. 

Dhruba's droom

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.